FAQ

AANBOD/INHOUD PSYFLIX

De onderwerpen zijn zeer uiteenlopend: onder andere traumatherapie, systeemtherapie, therapie voor persoonlijkheidsproblematiek, psychiatrische klachten, cognitieve gedragstherapie, autisme, eetstoornissen.

Momenteel staan er 77 video’s op Psyflix. In 2021 zullen er circa 40 webinars en 8 series bij komen. 

Webinars duren gemiddeld één uur tot 75 min.

Afgezien van de webinars die beschikbaar zijn in het proefabonnement, is het niet mogelijk om losse webinars te kopen. We verkopen uitsluitend een jaarabonnement. 

ABONNEMENT

Ja dit is mogelijk, je dient echter wel een inschrijving bij een hogeschool of universiteit te kunnen voorleggen. Stuur ons hiervoor even een mailtje op info@psyflix.net

Wij bieden een gratis proefabonnement aan waarin je 2 weken lang kunt kijken naar een beperkt aanbod bestaande uit vier van onze webinars.

Het abonnement is altijd verbonden aan 1 persoon, wel bieden we groepskorting voor praktijken. Groepskorting kun je krijgen vanaf 5 personen. Organisaties kunnen een verzoek indienen voor een offerte op maat via info@psyflix.net. Met de opbrengst van de webinars zullen we nieuwe inhoud van webinars creëren. 

Bij het inloggen kun je klikken op: ik ben mijn wachtwoord vergeten. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord.

 Je kunt ook direct naar de pagina gaan om je wachtwoord te wijzigen via de volgende link: psyflix.net/nl/wachtwoord-vergeten

ACCREDITATIE

De accreditatiepunten zijn te behalen na het behalen van de toetsen in onze geaccrediteerde eLearnings.  Er zijn minimaal 20 nascholingspunten per jaar te behalen voor de V&VN VS, NVvP, FGzPt, NVP en NIP, en de NFG (algemene bijscholing).

Voor meer informatie betreffende het proces van de acrreditatie, ga naar onze Accreditatie Informatiepagina. 

De accreditatie is per 1 november beschikbaar. De accreditatie wordt voor je aangevraagd na het invullen van een vragenlijst. 

ABONNEMENT OPZEGGEN

Het abonnement is per jaar opzegbaar. Je kunt het opzeggen door een e-mail te sturen naar info@psyflix.net of per post naar Psyflix B.V.,  Tweede Oosterparkstraat 185B, 1092 BH Amsterdam