• Type:
  • Categorie:

Verbeter je vaardigheden en kennis over psychotherapie, waar en wanneer je maar wilt

Live Webinars

Psyflix organiseert live webinars waarin we zorgprofessionals inspireren, motiveren en nascholen op uiteenlopende onderwerpen binnen de psychotherapie. Deze live webinars zijn allemaal terug te zien op Psyflix voor abonnees. Wil je live webinars bijwonen, ben je nieuwsgierig wat we allemaal op de planning hebben staan en wil je je inschrijven? Klik dan op onderstaande button:

Anderen over Psyflix

Dit is Psyflix

Samenwerking

Psyflix werkt intensief samen met de opleidingsinstituten voor psychologen, zoals het Opleidingsinstituut PPO en Cure & Care Development.

De relevante masterclasses, rollenspelen en series zullen een integraal onderdeel uitmaken van enkele van de GZ-, PT, en KP-curricula. Met de hoofdopleiders van Opleidingsinstituut PPO, RINO amsterdam, RINO Groep, RINO Zuid en Cure & Care Development vormt Psyflix een curriculumcommissie om de inhoud van Psyflix zo goed mogelijk af te stemmen op de curricula.

11 gratis video's kijken?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en kijk gratis naar 10 rollenspelen en 1 demonstratie.

Over Psyflix

Psyflix zijn we gestart omdat we geloven dat onderwijs over psychotherapie anders kan. In 2020 hebben we duizenden professionals geholpen met onze series over psychotherapie. We kregen enthousiaste reacties over deze persoonlijke, vernieuwende en professionele vorm van onderwijs. Al dit onderwijs en meer hebben we nu verzameld op één plek.

Op dit platform worden elke maand nieuwe webinars en series toegevoegd, gegeven door toonaangevende therapeuten uit binnen- en buitenland om jouw kennis en vaardigheden te vergroten. Kijk Psyflix vanuit huis op de bank, op kantoor of waar en wanneer je maar wilt.

Meld je vandaag nog aan, we zien je graag op Psyflix!

Tim en Bram

Winnaar van de Runner Up Award 2021
Naar boven