• Type:
  • Categorie:

Live Webinars en Webinar Series

Hieronder volgt de kalender van de komende maanden, deze zal doorlopend worden aangevuld. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze Psyflix nieuwsbrief.

PSYFLIX LIVE WEBINAR SERIES

In 2021 organiseren wij verschillende live webinar series waarin we dieper ingaan op de materie van bekende behandelmethoden. Zo starten wij begin 2021 met trauma, psychodynamische psychotherapie en schematherapie.

De live webinars worden niet geaccrediteerd (met uitzondering van de Psychotrauma Masterclass Serie). Natijds kunt u op Psyflix over 20 webinars per jaar accreditatie verkrijgen.

2021: Trauma SERIE (50% korting voor Psyflix abonnees)

2021: Psychodynamische Psychotherapie SERIE (gratis voor Psyflix abonnees)

2021: Schematherapie SERIE (gratis voor Psyflix abonnees)

2021: OCD SERIE (gratis voor Psyflix abonnees)

2021: Misofonie SERIE (gratis voor Psyflix abonnees)

2021: ACT SERIE (gratis voor Psyflix abonnees)

LOSSE LIVE WEBINARS

Benefiet webinar

Samen met Iva Bicanic organiseren we het benefiet webinar ‘Hoe werkt het Centrum Seksueel Geweld?’ op vrijdag 9 april.

Het Centrum Seksueel Geweld doet al jaren cruciaal werk voor slachtoffers van seksueel geweld. Om hen te helpen met hun doel een introductievideo te maken over het centrum voor slachtoffers van seksueel geweld organiseren we samen met hen een benefiet webinar.

In het webinar vertellen experts (o.a. een jurist, een rechercheur en een psycholoog) hoe een aanmelding verloopt binnen het Centrum Seksueel Geweld. Als je Iva en het Centrum Seksueel Geweld wilt helpen en meer over hen wilt helpen, steun het benefiet webinar!

9 april 2021 – 20:00

Benefiet webinar: Hoe werkt het Centrum Seksueel Geweld? – Met Iva Bicanic

Naar boven